En bostadsaffär som känns trygg!

 

Att köpa ny bostad är förenat med mycket spänning och förväntan. Att dessutom få flytta in i ett helt nyproducerat boende är en härlig känsla – allt är sprillans nytt och du blir den första som gör bostaden till ett hem.

Vi på GBJ Bygg har många års erfarenhet av att bygga bostäder och det är en ynnest för oss varje gång vi får vara med på resan. Vi vet att ett bostadsköp förmodligen är en av de största affärerna du gör i livet och att det längs vägen dyker upp både funderingar och ibland känslor av oro. För oss är det självklart att alltid erbjuda dig trygghet, inbyggt i ditt köp.

Här har vi samlat information om hur köpet går till, vilka garantier du har och en hel massa andra saker som förhoppningsvis kan vända din upplevelse av osäkerhet till en känsla av lugn och ro.

 

 

 

Inbyggd trygghet

Vi vill att det ska kännas bra i din mage hela vägen från intresseanmälan tills du har nyckeln i din hand och är redo att bära in möblerna och påbörja vardagen i din nya bostad.

Som köpare har du därför en rad garantier och skydd som gör att din stora affär ska kännas så lugn och säker den bara kan.

Så fungerar det

Att bo i bostadsrätt

Det är inte så lätt att veta hur det fungerar att bo i en bostadsrätt, speciellt inte om du tidigare hyrt din bostad eller kanske bott i villa. För vem betalar egentligen om något går sönder i lägenheten och vad ingår i månadsavgiften?

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna och information som kan vara bra att ha med dig när du flyttar in.

Så går det till

Vägen till din bostadsrätt

Att köpa en nyproducerad bostad är ofta en ganska lång resa som ibland kan kännas både krånglig och komplicerad. Vad händer egentligen från det att du hittat en bostad hos oss tills att du får nyckeln i handen och kan flytta in?

Låt oss på ett enkelt sätt förklara hur själva köpet går till, alla avtal du behöver hålla reda på och övriga steg i processen.

Vanliga frågor och svar

Det finns en rad frågor som vi brukar få i samband med ett bostadsköp. De vanligaste har vi samlat här. Hittar du ändå inte det du söker?

Välkommen att kontakta oss!