En småländsk byggare med gott rykte

Från att ha börjat som ett litet familjeföretag i Växjö för över 70 år sedan, är vi idag ett modernt byggbolag med drygt 250 anställda och kontor på fem orter. Vi utför alla typer av byggarbeten och har en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.

Många gånger blir vi anlitade för att vårt goda rykte har spridit sig från nöjda kunder. Vi genomför även egna bostadsprojekt, däribland en rad landmärken som uppmärksammats för sin design och miljövänliga konstruktion.

Riktigt bra saker gör vi tillsammans

Tradition möter framtid

GBJ Bygg har funnits sedan 1945. Vi förvaltar vår stolta tradition med moderna resurser för att leva upp till våra uppdragsgivares förväntningar och våra egna högt ställda krav. Vår maskinpark är välutrustad och vi har en egen markavdelning som grundlägger för framgångsrika projekt. Vi är både kvalitets- och miljöcertifierade och värnar om vår personal som jobbar under schyssta villkor.

Erfarenhet är vår styrka

Vi har förverkligat en lång rad byggprojekt, allt från industrilokaler till skolor och bostäder. Det har gett oss en stabil grund av kunskap och erfarenhet. Vi använder allt vårt kunnande och vår hantverksskicklighet för att leverera kvalitetsobjekt till våra uppdragsgivare – med personlig service och stort engagemang.