Micropower Group vinner årets träbyggnadspris – GBJ Bygg stolt totalentreprenör

Micropower vinner årets träbyggnadspris – GBJ Bygg stolt totalentreprenör

GBJ Bygg är  stolt totalentreprenör till den fina byggnaden som Micropower Group  har fått årets träbyggnadspris för.  

Staffan Dahlström, vd GBJ Bygg

– Vi  på GBJ Bygg säger stort grattis till Micropower Group till den fina utmärkelsen, och vi är en mycket stolt totalentreprenör som fick förmånen att bygga denna fina byggnaden. Det har varit ett gott och fint samarbete med beställaren Micropower Group, oss som totalentreprenör,  och arkitekten, Arkitektbolaget. 

Träbyggnadspriset delas ut varje år av Växjö kommun. Det är till för att stärka kommunens träbyggnadsstrategi och manifestera Växjö som ledande i landet inom träbyggnation. 

 Vinnaren blev Micropower Group i Växjö och motiveringen lyder

” Micropower Group har med tydliga önskningar och samverkan med entreprenör och arkitekt använt trä på rätt sätt där det gör nytta och skapat en ljus, trivsam och modern arbetsplats som visar att trä och träbyggnader är uppskattade som kreativa utrymmen för framtidens företag.

Det är verkligen betydelsefullt att man använder träbyggnadstekniken till att symbolisera och manifestera den nya gröna teknologin, och att göra det på ett så fint och ambitiöst sätt både inifrån och ut och inkludera vikten av den biologiska mångfalden genom stora och tilltagna yttre blomsterrabatter som omger huset och blir blickfånget ut genom fönstren från insidan.”

Byggherre: Micropower
Arkitekt: Arkitektbolaget
Totalentreprenör: GBJ Bygg

–