Inredningsval – gör hemmet till ditt

Kvalitet och personlighet. Så vill vi att du ska uppleva ditt nya hem. Därför erbjuder vi de bästa materialvalen redan i grundutförandet. Du lägger till det som är viktigt för dig – dina favoritfärger eller något som du gärna vill unna dig. Vi samarbetar med skickliga leverantörer som gör sitt bästa för att du ska få en snygg och gedigen inredning som tål att synas och användas i många år.

Köket - det är här det händer

Ofta är köket det första vi fäster oss vid. En älskad plats att umgås på, som ska vara både funktionell och inbjudande. Våra kök utstrålar just den kombinationen, med välplanerade ytor, eleganta snickerier och vitvaror i hög klass som standard.

Rostfri kyl och frys? Praktisk induktionshäll? Helintegrerad diskmaskin? Du väljer fritt ur vårt breda tillvalsutbud. Där finns också stiliga bänkskivor och köksluckor i många färger och utföranden att sätta din unika prägel med. Din fantasi sätter gränserna för de personliga detaljerna i ditt kök. Stilrent vitt och grått, modigt färgstarkt, eller klassiska val i naturtrogna material? Vilken karaktär är du?

Badrum - komfort som syns och känns

Det är i badrummet som slaget om vardagslyxen avgörs. Funktionell komfort och hållbar design är våra ledord när vi inreder ditt badrum. Det innebär högklassiga produkter redan i grundutförandet, som sedan kan plussas på med personliga tillval.

I varje bostad finns egna tvättmöjligheter och du väljer standard på din tvättutrustning efter dina behov. Fötterna sätter du på skönt klinker med komfortgolvvärme. En elektrisk handdukstork ingår som standard, likaså en elegant skåpinredning och noga utvalt porslin.

Golv/kakel och klinker - Kvalitet från topp till tå

Ett fint golv uppskattas både av ögat och fötterna. Vi lägger som standard behagliga parkettgolv i alla bostadsrum. För att trä är skönast att gå på och håller stilen år efter år. Våra golv består av naturträ och kommer från svenska kvalitetsleverantörer.

Badrum och entré är klädda med kakel och klinker efter ditt val. Så blir de både lättskötta och tåliga. Du frossar i storlekar och färger för dina kakelsättningar samtidigt som våra samarbetspartners ser till att du får det bästa som marknaden erbjuder.

Målning - gestalta dina väggar med färg och fantasi

Vi börjar med vitmålade väggar som standard. Vill du ha tapetserat eller inreda med färg? Du har fria tillvalsmöjligheter och våra duktiga samarbetspartners hjälper dig gärna att förverkliga dina drömmar.

Om du vill bo in dig först kan du välja vårt stilrena grundutförande och släppa loss med färgburken när det passar dig. Du slipper förarbetet och kan börja måla och tapetsera direkt.