Trädgårdsstaden Norra Alsberg, Nässjö

Ett trivsamt kvarter mellan skog och stad.
I norra Alsberg i Nässjö bygger vi ett naturnära och småskaligt bostadsområde bestående av fem tvåplanshus med fyra resp. sex lägenheter vardera. Det nya kvarteret utformas som en trädgårdsstad med nära anknytning till centrum. Stadsbussen stannar vid Alsbergsvägen. Trygga cykelvägar tar dig in till Nässjö stadskärna och resecentrum på endast 10 minuter.
Väster och söder om Norra Alsberg hittar du populära motionsvägar och stigar. Du kan snöra på dig joggingskorna hemma och ge dig ut i naturen direkt. För bad och stadsnära fiske finns hela fyra sjöar att välja på, varav Runnerydssjön ligger närmast. Idrottande familjemedlemmar kommer att uppskatta sport- och fritidsanläggningen Skogsvallen med fotbollsplaner, ishall, Stinsen Arena och friidrottsarena som ligger inom cykelavstånd.
En bra stadsdel för barn
Den nya trädgårdsstaden får en barnvänlig utformning med fokus på trafiksäkerhet. Närheten till naturen gör det enkelt att ge sig ut på familjeutflykt med korvgrillning och skogsäventyr. Området kommer också att få en egen park där barnen kan leka och mötas.
Bokning sker löpande efter först till kvarn-principen. Inflyttningen är beräknad till kvartal 1 2019.

Fastighetsmäklare
Tomas Altun
E-post
Fastighetsmäklare
Anne-Lé Johansson
E-post
Fastighetsmäklare
Krister Hempel
E-post
Mäklarassistent
Emelie Strandh
E-post
57.64703893373161
14.675031788391152