Snickare till vår byggserviceavdelning i Växjö  

Vill du ha möjlighet till ett varierande jobb i ett företag med trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter? Då är det här jobbet för dig!

Vi behöver förstärka vår byggserviceavdelning med fler snickare. Här är inget byggprojekt det andra likt, det kan röra sig om allt från en mindre reparation i en privatbostad till en större om- och tillbyggnad av en kontorslokal.  Våra snickare jobbar ofta i par, och tillsammans har de frihet och ansvar att lösa sina uppgifter i samråd med arbetsledaren. Arbetet kräver yrkesskicklighet, speciellt vid ombyggnader där det sällan finns några räta vinklar. Här kan också kunskap om gamla hantverksmetoder och äldre byggteknik komma väl till pass.
 

Din profil

För att passa in hos oss har du har några års erfarenhet som hantverkare och är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är van att arbeta självständigt, har en god samarbetsförmåga och månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är trygg i din yrkesroll och tycker om varierande arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter. Urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt till jimmy.nilsson@gbjbygg.se, Tel: 072-644 80 04. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Om företaget

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 250 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö.
Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

  SKICKA ANSÖKAN

  Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

  Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy

  Byggservicechef
  Jimmy Nilsson
  E-post