Bostadsrätter i nya stadsdelen Hammar - Kristianstad - GBJ Bygg AB

Bostadsrätter i nya stadsdelen Hammar – Kristianstad

Bo naturnära och lugnt i Kristianstad, Brf Hammarsby består av 19 vackra kedjehus

En ny stadsdel är i vardande i området Hammar i östra Kristianstad. Här skapas en varierad bebyggelse med trevlig stadskaraktär och fina bostadsrätter. Brf Hammarsby bjuder på en välkomponerad ensemble bestående av stiliga kedjehus. För dig som vill ha villalivets goda sidor, men gärna slipper husägarsysslor! Mysiga kvarteret Hammarsby består av vackra kedjehus som är grupperade runt en lugn och bilfri gård. Varje hus får en grön täppa och uteplatser i två väderstreck och i mitten av området finns ett trivsamt orangeri att odla i och samlas kring. Du får en egen ställplats i carport till din bil och ett praktiskt förråd till trädgårdsmöblerna. Som boende i Brf Hammarsby har du även fri tillgång till en härlig pool som delas med bostadsområdet Brf Hammars hem som ligger precis bredvid.
Tillträdet sker i två etapper. Etapp 1 flyttar in i december 2020 och etapp 2 har planerat tillträde i mars 2021. Projektet är slutsåld.

Som i villa, fast mycket bekvämare

Kedjehusen har en fantastisk planlösning där kök, matplats och vardagsrum får breda ut sig över hela bottenvåningen. Här finns också ett stort badrum och en egen tvättstuga. En trappa upp ligger tre tysta sovrum och ett mångsidigt allrum med balkong. Här kan du inreda fritt för arbete, lek och samvaro. Sammanlagt hela 114 kvm för härligt villaliv, fast med lägenhetens lättskötta bekvämlighet.

Bo i Kristianstads nya kvalitetsstadsdel

Bo i en ny stadsdel med egen infartsled, utbyggd skola och handelscentret C4-shopping med över 90 butiker. Bussen går alldeles utanför ditt nya hem och tar dig på tio minuter in till Kristianstad C. På nära cykelavstånd ligger undersköna Ekenabben vid Hammarsjön där du kan koppla av bland lövträd, blommor och sevärda fåglar. Hela stadsdelen består av sex kvarter som erbjuder varierad bebyggelse, bilfria bostadsgårdar och parkmiljöer att koppla av i. Här får 400 Kristianstadsbor ett varsamt utformat kvalitetsboende, både i hyresrätt och bostadsrätt. Mellan de fina höga träden anläggs parkstråk, vattenspeglar och lekplatser.
Låter det intressant?
Lämna gärna din intresseanmälan i formuläret längst ner på sidan eller kontakta ansvarig mäklare direkt!
 

Fastighetsmäklare
Lena Fridlund Danielsson
E-post
Fastighetsmäklare
Amanda Sundquist
E-post