Platschefer och Arbetsledare till Växjö och Blekinge

Vi har många spännande projekt på gång och söker nu fler kollegor med placering i Växjö eller Blekinge. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Låter det som något för dig?


Arbetsuppgifter

Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. I din roll driver du projektteamet mot gemensamma mål och leder arbetet i projektet från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.  Det är ett omväxlande jobb med eget ansvar där arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig.

I rollen som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att de genomförs på ett bra sätt. Du arbetar aktivt med projektets tekniska lösningar, leder och fördelar löpande arbetsuppgifter. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med kollegorna i teamet.  

Din profil 

Till tjänsten som platschef söker vi dig som har några års erfarenhet. Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.  

Till tjänsten som arbetsledare söker dig som har en relevant utbildning inom bygg- och anläggning. Erfarenhet av arbetsledning i byggbranschen, goda ledaregenskaper och teknisk kompetens är meriterande.

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme att själv påverka utformningen av din roll. Projekten är varierande inom våra olika affärsområden. Vi har en modern och väl fungerande organisation som ligger tekniskt i framkant. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan till Kim Eriksson, Tel 0733-90 95 06, E-post: kim.eriksson@gbjbygg.se. Du kan även använda formuläret nedan!

Om oss

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag, med kontor på olika orter är vi idag ca 250 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

  SKICKA ANSÖKAN

  Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

  Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy

  Arbetschef Entreprenad / Byggservice Växjö
  Kim Eriksson
  E-post