Platschef med placering i Jönköping

GBJ Bygg fortsätter att växa och med flera nya och spännande projekt på intågande behöver vi nu förstärka organisationen med en platschef. Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Låter det som något för dig? 

Arbetsuppgifter

Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. I din roll driver du projektteamet mot gemensamma mål och leder arbetet i från kontrakt till överlämnande. Du ansvarar för planeringen av det dagliga arbetet, löpande kontroll av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer. En övergripande uppgift är att se till att det som kunden beställt levereras på rätt sätt och i rätt tid.  Det är ett omväxlande jobb med eget ansvar där arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig.

Din profil 

Till tjänsten som platschef söker vi dig som har några års erfarenhet. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen. Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.  

Vad erbjuder vi?

GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme att själv påverka utformningen av din roll. Projekten är varierande inom våra olika affärsområden. Vi har en modern och väl fungerande organisation som ligger tekniskt i framkant. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Välkommen med dina frågor och ansökan till Fredrik Andersson avd. chef,
fredrik.andersson@gbjbygg.se, tel 070-942 86 77.

Om oss

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag, med kontor på olika orter är vi idag ca 250 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

  SKICKA ANSÖKAN

  Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

  Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy

  Avdelningschef
  Fredrik Andersson
  E-post