KMA-ansvarig med placering i Växjö

Vill du tillhöra ett företag i framkant, där du får möjlighet att vara en nyckelspelare och arbeta i en utvecklande miljö? Då har vi tjänsten för dig. Som KMA-ansvarig är du med och driver hållbarhets-, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor på de orter vi har verksamhet. I rollen får du arbeta både strategiskt och operativt med spännande och varierande projekt.

Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Låter det som något för dig? 

Arbetsuppgifter

Som KMA-ansvarig kommer du att arbeta strategiskt med att driva och utveckla arbetet inom KMA men även arbeta operativt i befintliga projekt som stöd till verksamheten. 
 
I rollen erbjuds du en variation av arbetsuppgifter som kräver både självständighet och flexibilitet. Du kommer att planera och strukturera ditt eget arbete och utöver ett nära samarbete med kollegor inom GBJ Bygg har du även samarbete med beställare, leverantörer och myndigheter.  Rollen har i uppgift att centralt styra och stödja hela organisationen och är en självklar partner till alla medarbetare och chefer/arbetsledare.
 
Du kommer stötta och samverka med platscheferna i arbetet med projektens kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöarbete, arbeta med att upprätthålla, utveckla och kommunicera ledningssystemet Povel (BKMA) samt i enlighet med företagets övergripande målsättningar och strategi driva hållbarhetsarbetet i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi vill att du:
–  Har en byggteknisk yrkeshögskoleutbildning- eller högskoleexamen
–  Har 3 – 5 års erfarenhet av liknande befattning.
 
Som person har du ett genuint intresse av hållbarhets-, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vilket i det här sammanhanget innebär att du bland annat är flexibel och gärna tar dig an olika arbetsuppgifter samt har förmågan att organisera och prioritera ditt eget arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom idéburen organisation. Du är ansvarsfull, kvalitetsmedveten och inte rädd att hugga i när det behövs. 
 
Din kommunikativa förmåga i både tal och skrift är god och du har ett intresse av att vilja att hjälpa andra människor. Vi ser att du är flexibel på så vis att du har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheter i förändringar.
 
Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är krav för tjänsten.

Vi erbjuder

Möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme att själv påverka utformningen av din roll samt en modern och väl fungerande organisation som ligger i teknisk framkant. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Växjö, men viss tjänstgöring på annan ort, inom företagets verksamhetsområde, förekommer. Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal.

Välkommen men din ansökan!
Rekrytering sker löpande med sista ansökningsdag 30 juni 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions.
Ansökan till: Human Solutions AB
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Björn Pettersson, 072-215 85 55.

Om oss

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 240 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor. Vi har kontor på flera orter varav huvudkontoret finns i Växjö. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led.  Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid.

    SKICKA ANSÖKAN

    Du kan även skicka din ansökan via E-post till kontaktpersonen nedan.

    Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår integritetspolicy