GBJ Bygg uppför tre varuhus för Biltema

Det är nu klart att GBJ Bygg fått förtroendet att bygga tre nya varuhus för Biltema:

  • Varuhus och nytt huvudkontor i Partille: Ca 9.300 kvm, varav butik i två plan och ett tredje plan med kontorslokaler. Färdigställs september 2021.
  • Varuhus i Eskilstuna: Ca 7.400 kvm som färdigställs februari 2021.
  • Varuhus i Hässleholm: Ca 7.400 kvm som färdigställs maj 2021.

– Vi är naturligtvis enormt stolta över att påbörja ett samarbete med Biltema, säger Fredrik Dahlström, VD för GBJ Bygg Väst. Att bygga butiker innebär ett särskilt fokus på kundens kund – vi på GBJ Bygg ska bidra till att Biltema får lokaler som är optimala för såväl deras kunder som deras anställda. Samtidigt ska vi bygga lokaler som håller över tid med minimal energiförbrukning och låga driftkostnader. Detta innebär att vi i egenskap av byggentreprenör måste vara kreativa, flexibla och kundnära, vilket överensstämmer väl med det som GBJ Bygg särskilt värnar om, samtidigt som känner vi oss trygga med uppgiften då vi har lång erfarenhet av liknande uppdrag.

Från vänster: Håkan Sibbesson (GBJ Bygg), Andreas Severin (Biltema), Fredrik Dahlström (GBJ Bygg) och Martin Norrman (Biltema).

De planerade projekten är en del i Biltemas satsning på nya varuhus och tillbyggnader av befintliga varuhus i syfte att erbjuda sina kunder fler artiklar samt större cafédelar.

För ytterligare information kontakta:

Fredrik Dahlström, 0735-95 80 60, fredrik@gbjbygg.se
Håkan Sibbesson, 0709-56 06 50, hakan.sibbesson@gbjbygg.se

Om GBJ Bygg

GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen är vi idag ca 250 anställda och omsätter ca 1,4 miljarder kronor. Entreprenadverksamheten har kontor i Växjö, Lerum, Jönköping, Värnamo och Kalmar. Vår idé bygger på att vara det trygga, personliga och utvecklande företaget, såväl som byggentreprenör och bostadsutvecklare som arbetsgivare. Vi är stolta över våra långsiktiga kundrelationer och tror att vägen till framgång bygger på ett kvalitetstänk i alla led i kombination med engagemang och korta beslutsvägar .