En trygg bostadsaffär med GBJ Bygg

Vi vet efter flera års erfarenhet att det uppkommer många frågor och funderingar längs med vägen mot ett nytt boende. Vårt mål är att du ska känna dig trygg i val av bostad och i varje del av processen, vi finns därför med dig i varje steg mot ditt nya boende.

Både innan och under byggtiden får du regelbunden information av oss. Uppdateringar med vad som händer på bygget när det är igång och även hur det ser ut med planering av byggstart i ett tidigt skede är information som du som intressent eller köpare får ta del av. Någon månad innan det är dags för inflyttning försöker vi i största möjliga mån att erbjuda en visning av just din bostad, då kan du passa på att mäta och planera för hur du ska möblera på bästa sätt när du flyttat in. Innan tillträdet får en inbjudan till slutbesiktning, då närvarar även en oberoende besiktningsman för att kontrollera din lägenhet.

Vi på GBJ Bygg erbjuder ett generöst tillvalsutbud, vad du kan välja bland kan variera från projekt till projekt. Köper du din bostad i ett relativt tidigt skede har du möjlighet att sätta din personliga prägel på den och påverka många av valen.

Om det eventuellt skulle finnas osålda lägenheter vid tillträdet köper vi på GBJ Bygg dem för att sedan sälja dem vidare. Osålda lägenheter har alltså aldrig en ekonomiskt negativ påverkan för dig som kund eller för din bostadsrättsförening.

Hemsida med samlad information

Vid tillträdet har din bostadsrättsförening en hemsida eller en app med all information som du behöver efter du flyttat in. Där finner du exempelvis beskrivningar, skötselråd, föreningens stadgar med mera. Det blir mycket information att ta in vid ett bostadsköp och därför har vi samlat all information på Brf-hemsidan eller i appen.

När det gäller eventuell felanmälan skiljer det sig hur du går tillväga, eftersom vi skiljer på akuta fel och ej akuta fel.

Vid akuta fel finner du kontaktuppgifter på Brf hemsidan och när det gäller ej akuta fel görs de i vårt felanmälanssystem enligt anvisningar du erhåller vid inflyttning.

Skulle du få problem med TV-, telefon- eller Internetanslutning kontaktar du respektive leverantör, dessa kontaktuppgifter finns även dem på bostadsrättsföreningens hemsida.